vineri, 24 februarie 2012

Din tot ceea ce-ti daruieste viata , pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat, si atunci vei stii ce inseamna fericirea.



Intotdeauna am visat la o iubire care sa ma completeze din toate punctele de vedere. O iubire care nu sufoca, o iubire calda, simpla, o iubire in care sa fim parte a aceluasi suflet. Cand te-am intalnit, am crezut ca tu vei fi partea lipsa din puzzle-ul inimii si am inchis ochii lasandu-mi dragostea sa –ti inunde sufletul. Am simtit pentru prima data ca apartin cuiva si sentimentul acela mi-a tinut de cald in multele nopti reci, cand erai departe. Ti-am inteles nelinistile, gandurile, regretele si te-am acceptat in sufletul meu fara sa pun intrebari si fara sa astept raspunsuri. Ti-am oferit mangaierea imbratisarilor mele atunci cand erai trist , am avut un zambet pentru clipele de tristete din privirea ta si o vorba dulce pentru gandurile negre din minte. Ti-am daruit tot ce voiam sa primesc la randul meu si nu am primit niciodata. Nu condamn pe nimeni si nu vreau sa gasesc vinovati , vreau doar sa mai strang la piept amintirile atat de dragi a ceea ce a fost intre noi si nu o sa mai fie. Imi doresc sa pot strange intr-o cutiuta toate acele momente speciale , farame dintr-un trecut dureros si in clipele de singuratate si tristete sa-mi tina de cald si sa-mi aduca aminte ca am fost capabila sa iubesc intr-un mod in care nu credeam ca am sa o fac vreodata.

3 comentarii:

  1. Foarte frumos si trist in acelasi timp daca vorbesti despre o amintire!
    Te inteleg perfect,doar ca eu cu trecerea timpului realizez ca nu a meritat putina fericire pentru anii de chin ce au urmat!
    Iti doresc sa fi iubita si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru gandurile voastre. Va poop si va mai astept.

    RăspundețiȘtergere