miercuri, 4 iulie 2012

Incertitudini



Se spune că cea mai mare greşeală este să renunţi, că adevărata putere este în voinţa de a merge mai departe, de a spera că lucrurile se vor îmbunătăţi; aminteşte-ţi tot ce ai realizat, tot ce vrei să faci, şi continuă lupta! pentru că la sfârşitul zilei asta este tot ce-ţi rămâne, şi ştii că ai făcut tot ce ai putut şi că mâine o vei lua de la capăt.
Posibilităţile sunt constante în viaţă. Putem să fim curajoşi şi să întrecem limitele. Sau putem să dăm înapoi. Putem să stăm pe loc şi să vedem cum viaţa trece pe lângă noi. Uneori ne gândim că nu avem nici o posibilitate, când, de fapt, nu este adevărat. Întotdeauna există o posibilitate.

4 comentarii:

  1. adevărat! trebuie să vedem peste limită, iar limita nu e cerul..

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare zi a fost creata pentru a deveni importanta.Intotdeuna a existat si va exista o posibilitate de a face mai bine,mai mult,mai corect.Deci,merita doar sa depunem putin efort.

    RăspundețiȘtergere
  3. De fiecare data cand iti citesc o postare ma simt bine... este minunat cum ne putem simti unii citind doar cateva cuvinte...chiar daca e pt o perioada scurta tot conteaza. Asa esti si in realitate, crezi ceea ce scrii ? Esti o persoana puternica ???

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca sunt atat de puternica pe cat mi-as dori dar ma straduiesc in fiecare zi sa fiu :) Pozitivismul in viata este foarte bun si ajuta foarte mult, in special in momentele dificile. Ma bucur ca te simti mai bine, si eu ma simt mult mai bine dupa ce citesc astfel de comentarii :* te poop si te mai astept :)

    RăspundețiȘtergere