duminică, 29 iulie 2012

Cu cartile pe masa



O relatie incepe in primul rand cu un el si o ea.  Desigur , nu e batut in cuie :)) Un el si o ea  care trebuie sa vina in relatie cu sufletul curat, cu sentimente reale si cu dorinta de a face orice ca ea sa functioneze si sa le aduca pacea si implinirea sufleteasca. Doua inimi care trebuie sa joace cu cartile pe masa, curat, limpede, fara inselaciuni, fara minciuni, fara ascunzisuri. Daca esti intr-o relatie de dragul de a face parte dintr-una, te vei simti mai singur decat oricand. E adevarat  , vei incerca multe modalitati de a o face sa functioneze, dar nu vei reusi si in cele din urma unul dintre voi va renunta. Dar, daca esti intr-o relatie pentru ca ai sentimente sincere si puternice pentru celalalt, atunci nu mai e nevoie de nimic altceva. Nu mai trebuie sa te straduiesti sa pari altfel de cum esti fiindca cealalta jumatate te iubeste pe tine, cea/cel fara masca sau false pudori.  Pilonii de rezistenta sunt increderea, sinceritatea, comunicarea, respectul, iubirea. Daca ai aceste lucruri la baza relatiei tale atunci ea va dura. Va fi o constructie sigura, in mijlocul oricarei furtuni. Nu aduce gelozia, invidia, vorbele false, gandurile negative in relatia ta, fiindca acestea vor eroda cu timpul. Nici imaturitatea nu are ce cauta inauntru. Totul intr-o relatie trebuie tratat cu maturitate. Inainte de toate trebuie sa sti ce anume vrei de la partenerul tau ? Ce anume te face fericita ? Vei vedea mai apoi, ca dupa ce ai aflat raspunsurile la framantarile sufletesti , inima va ajunge sa-ti conduca pasii pe calea vietii. Nu confunda iubirea cu afectiunea. O relatie inseamna mult mai mult decat afectiune fata de partener. O relatie inseamna ca trebuie sa daruiesti totu celuilalt fara pretentia de a primi ceva in schimb. O relatie poate ca se construieste intr-o secunda, dar se consolideaza in ani.  Uneori, asteptarea merita efortul.  

3 comentarii:

  1. Sunt intru totul de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea nu-i un targ -te iubesc pt ca ma iubesti.Iubirea e o arta-te iubesc pt ca te iubesc.Ai o viziune ft buna.Vei ajunge departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca te bagi intr-o relatie si apoi se construiesc sentimentele reale si intense...dupa mai mult timp...la inceput ti se pare doar simpatic...

    RăspundețiȘtergere