luni, 26 martie 2012

Nu poţi să le trăieşti pe toate, şi atunci important este să trăieşti esenţialul, iar fiecare dintre noi are "esenţialul său".



Noi fetele, suntem invatate o multime de lucruri, pe masura ce crestem mari. Daca un baiat te inghionteste la scoala, inseamna ca te place. Nu incerca niciodata sa-ti tunzi singura bretonul. Si, cea mai importanta invatatura dintre toate: faptul ca intr-o zi vom cunoaste un barbat minunat, cu care vom avea propriul final fericit.
Fiecare film pe care il vedem si fiecare poveste pe care o auzim ne implora sa avem rabdare. Sa asteptam rasturnarea de situatie din ultimul act al piesei, declaratia de dragoste venita din senin, exceptia de la regula…
Doar ca, uneori, suntem atat de fixate pe gasirea acelui final fericit incat nu reusim sa citim semnele asa cum trebuie. Nu stim sa facem diferenta intre cei care ne vor si cei care nu ne vor. Intre cei care vor ramane si cei care vor pleca.
Si poate finalul fericit care ti-a fost promis nu include intotdeauna si un tip. Poate e vorba despre tine, adunand bucatile de pe jos si luand-o de la zero. Eliberandu-te pentru ceva mai bun in viitor. Poate ca finalul fericit este pur si simplu… sa poti trece mai departe.
Sau poate finalul fericit este acesta: sa stii ca pana si dupa toate telefoanele la care nu ai primit niciodata raspuns si toate ocaziile in care ti-ai frant inima, dupa toate greselile si semnele prost interpretate, dupa toata suferinta si rusinea de care ai avut parte… tu nu ti-ai pierdut niciodata speranta…
 

2 comentarii:

  1. ai foarte mare dreptate...realitatea nu se confunda cu povestile de dragoste,doar noi ne cufundam cu personajele din ele...asta de obicei fiind o mare greseala...finalul fericit nu-l astepti,ci ti-l faci!
    bafta pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere