sâmbătă, 19 mai 2012

Scrisoare de la cel mai bun prieten



Cand te-ai trezit in aceasta dimineata te-am observat si am sperat ca imi vei vorbi, chiar si numai cateva cuvinte, cerand parerea mea sau multumindu-mi pentru un bine care ti s-a intamplat; insa am vazut ca erai foarte ocupat pentru a gasi hainele potrivite cu care sa te imbraci pentru a merge la serviciu. Am continuat sa astept inca, in timp ce fugeai prin casa pentru a te imbraca si aranja, eu stiam ca ai fi avut timp, chiar si numai un minut a te opri si a-mi spune ”salut”, insa erai prea ocupat Pentru aceasta am deschis cerul pentru tine, l-am umplut de culori pentru a vedea daca asa ma vei asculta; insa nici de aceasta n-ai tinut seama.
Te-am observat in timp ce te indreptai spre locul de munca si te-am asteptat rabdator toata ziua.
Cu toate lucrurile pe care le aveai de facut, presupun ca tu ai fost prea ocupat pentru a-mi spune ceva.

Cand te-ai intors acasa am vazut oboseala ta, si m-am gandit sa te ud putin pentru ca apa sa-ti indeparteze stresul.
Ma gandeam sa-ti fac o placere asa tu puteai sa te gandesti la mine, dar te-ai infuriat si ai ofensat numele meu, eu doream mult ca tu sa-mi vorbesti, era mult timp de cand nu mi-ai vorbit.

Dupa aceea ai deschis televizorul, eu am asteptat cu rabdare,in timp ce priveai la televizor ai cinat, insa ai uitat din nou sa vorbesti cu mine, nu mi-ai adresat nici un cuvant.
Am vazut ca erai obosit si am inteles dorinta ta de silentiu si asa am intunecat splendoarea cerului, am aprins o candela; cu adevarat era foarte frumos, dar tu nu erai interesat a o vedea.

In momentul in care te-ai culcat cred ca ai fost distrus.Dupa ce ai zis noapte buna familiei tale ai cazut pe pat si imediat ai adormit.
Am insotit somnul tau cu o muzica, animalele mele nocturne s-au luminat, dar nu era important, poate tu nici nu-ti dai seama ca eu sunt mereu aici pentru tine.

Am mai multa rabdare decat iti poti imagina. Mi-ar placea insa sa te invat sa ai rabdare cu altii, Te iubesc mult de aceea astept in fiecare zi o rugaciune.
Sa stii ca peisajul pe care il fac e numai pentru tine. Bine, te trezesti din nou eu sunt inca odata aici si astept Fara nimic altceva decat iubirea mea pentru tine, sperand ca astazi tu vei putea sa-mi dedici putin timp.

O zi buna…

(Tatal tau: Dumnezeu)

2 comentarii:

  1. Din pacate aceasta este lumea in care traim. Nu uitam doar de rugaciune, Dumnezeu, bunatate, ci uitam si de ceilalti, de familie, de iubire, totul pentru goana aceasta infinita dupa "a avea". Din pacate uitam "sa fim"!

    P.S.: Multumesc pentru vizita si pentru blog roll!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru, Laura. Imi place foarte blogul tau si voi intra ori de cate ori am sa pot :)

      Ștergere