duminică, 16 iunie 2013

Nu permite ...




Nu permite nimănui să-ți fure bucuria. Nu permite să ți se răpească fericirea, iubirea, optimismul, sufletul. Nu lăsa în viața ta decât pe acei care aduc cu ei pace, armonie, iubire, prețuire, generozitate, căldură. Nu te lăsa înșelat de vorbe frumoase, de cuvinte mari, căci în spatele lor nu se ascunde decât ură, invidie și răutate. Nu iubii chipuri frumoase ci suflete pure , delicate , asemănătoare ție. Nu confunda iubirea cu nevoia de a iubii și nici prietenia cu teama de singurătate. Nu te lăsa descurajat în nici un fel și îndepărtează-te de toți cei care produc asupra ta asemenea sentimente. Fă din inima ta un loc sigur pentru tine, un refugiu în care să te adăpostești de intemperiile vieții și ale crudei realități. Dacă decizi că ai nevoie de singurătate și liniște nu te ascunde într-un loc dezolant, cenușiu, obscur ci ieși mai degrabă la lumină și lasă-te învăluit de magie și culoare. Orice ai face, oriunde te-ai afla amintește-ți că ești asemenea unui fluture, gingaș, delicat , frumos dar rezistent și curajos. Întinde-ți aripile și zboară spre bucuria tuturor. Înalță-te și plutește deasupra lumii, contopește-te cu orizontul într-un dans amețitor. Nu permite nimănui să-ți fure acea parte din tine care crede în miracole, care se bucură fără un motiv anume, care dăruiește iubire necondiționată, care râde ca un copil nevinovat.

2 comentarii:

  1. Frumoasele gandurile tale, pacat ca altii ti le fura cu copy paste pe Facebook...dar in tot raul este si un bine, te-am descoperit si te adaug in lista mea de blogging CU MARE PLACERE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariu și pentru atenționare. Din fericire, postările și gândurile furate nu mă deranjează, este un lucru inevitabil,dar sunt recunoscătoare pentru faptul că acestea ajung în inimile tuturor, indiferent de cale sau mijloc.
    O zi frumoasă, să aveți și vă mai aștept :)

    RăspundețiȘtergere