sâmbătă, 13 octombrie 2012

Tu , iubirea mea.


Exista lucruri care se vad mai bine in intuneric. Exista cuvinte care se aud mai bine in tacere. Exista iubiri care stralucesc mai puternic in ploaie. Existi tu si e suficient. Orice lucru ar fi in plus. Exista lucruri si lucruri in viata. Unele mai importante decat altele. Si daca ai fi un lucru mi-ar placea sa fii ” lucrul” meu. Sa-mi apartii. Dar nu ca pe ceva pe care sa-l posed, ci ca ceva pe care sa-l ador, sa-l iubesc, sa-l port in inima.
Dimineata, primul lucru pe care il fac este sa ma intind dupa tine. Si daca locul este gol si rece, simt cum inima imi sparge pieptul de teama desprinsa din cele mai negre cosmaruri si nu ma lasa decat atunci cand iti vad ochii, zambetul , cand apari in usa si ma privesti ridicand amuzat o spranceana si ma cuprinzi in brate, stingandu-mi teama , incetul cu incetul. Sunt momente in care ma trezesc gandindu-ma la tine. Fara motiv, pur si simplu din senin. Ma trezesc visand cu ochii deschisi la tine, la noi, la iubirea noastra. Si parca nu imi vine sa cred ca eu sunt protagonista acestei frumoase povesti de iubire. Si nu-mi vine sa cred ca am gasit in sfarsit acea persoana minunata, la care am ravnit intreaga viata, pe care am asteptat-o atat de mult, incat acum mi se pare ireal. Si nu-mi vine sa cred, ca dupa atatea lacrimi si dezamagiri a rasarit in sfarsit soarele si a readus magia in viata mea. Si am inchis ochii cu teama, cu retinere, cu un nod in suflet. Mi-era teama ca atunci cand ii voi deschide locul de langa mine o sa fie gol, rece si pustiu, asa cum a fost si pana acum. Dar atingerea ta, rasuflarea calda si sarutul tau m-au vindecat de teama de intuneric si singuratate. Caci exista lucruri care se vad mai bine in intuneric. Caci exista iubiri care lumineaza cat un soare arzator in mijlocul verii.

5 comentarii:

  1. frumos...felicitari daca ai cunoscut o iubire implinita...eu mi-am pierdut speranta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos..Cat sentiment..
    Felicitari :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa ceva ti se poate intampla odata in viata, e bine sa nu dai cu piciorul,,,,,mai rar intr-o lume ca a noastra in secolul vitezei. Exista multe feluri de iubire aproape de sufletele noastre, dar doar una care ne cucereste cu adevarat,,,,unele lucruri nu se pot masura, iubirea neconditionata spre exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc pentru comentarii, fetelor :)
    Eu tot insist pe ideea că există un suflet pereche pentru fiecare dintre noi :)

    RăspundețiȘtergere