miercuri, 10 octombrie 2012

Good morning, hope !!!


Stiti cine se mai trezeste alaturi de noi, dimineata devreme ??? Speranta. Adoarme odata cu noi si se trezeste odata cu noi. Ea este cea care ne face sa speram la lucruri mai bune, la o viata mai frumoasa, la iu
birea adevarata, la valori si principii. Tot ea este cea care ne ghideaza pe parcursul zilei, tinandu-ne moralul ridicat, inflorind zambete pe chipul nostru sau desenand ganduri optimiste in mintea noastra. Sunt dimineti in care te trezesti cu gandul ca ti se va intampla ceva minunat, ca vei avea parte de o zi placuta, sau pur si simplu te trezesti simtindu-te fantastic fara motiv. Motivul este speranta, care nu ne lasa nici o secunda. Si desi uneori renuntam la a mai crede, la a mai spera, e de ajuns o farama, o bataie din gene, o atingere in treacat sa ne reaminteasca ca sufletul niciodata nu renunta, ca speranta e langa noi, e cu noi, in fiecare dimineata, in fiecare minut, in fiecare zi. 

Un comentariu:

  1. Cred ca speranta se trezeste putin mai repede decat mine..si vine mai tarziu acasa...ca niciodata nu o vad... si nici nu ma intalnesc cu ea.. O sa incerc sa ma culc mai tarziu..poate o prind :)))

    RăspundețiȘtergere