vineri, 15 iunie 2012

Esti mult mai puternica decat crezi.


Asa fragila cum te simti, vei depasi obstacole care acum iti par coplesitoare si vei marsalui demn peste inceputuri si sfarsituri de lume , cu o tarie pe care o ai deja in tine , dar nu o banuiesti inca. Pe masura ce vei descoperi viata asa cum este ea , te va surprinde forta incapatanata cu care esti capabila s-o provoci , s-o imblanzesti , s-o castigi de partea ta. Si, mai ales vei descoperi ca oamenii te pot dezamagi in mii de feluri , dar nu te pot infrange niciodata… ( Diana F. Cosmin )

Sunt o persoana puternica. Incerc sa gandesc pozitiv si depasesc problemele, indiferent cat de dificile imi par. Incerc sa zambesc si sa-mi vad de treaba, chiar daca sufletul imi este ravasit, iar mintea slabita. Incerc sa fiu puternica , nu numai pentru mine, dar si pentru cei dragi. Muncesc zi de zi si incerc sa ma implic in fiecare proiect. Ma caracterizeaza rabdarea dar si pasiunea pentru lucrurile care-mi plac. Insa, cateodata , simt ca sunt lovita din toate partile, simt ca cedez, simt ca puterea-mi  slabeste clipa de clipa. Si atunci, ma blochez. Ca fiecare om, imi fac griji, ma zbat sa gasesc solutii, sa vin cu raspunsuri, sa ma agat de ceva , orice, ca sa nu fiu trasa in valtoarea problemelor. Uneori, imi pierd increderea si credinta, alteori speranta. Dar, nu cedez niciodata. Plang, tip, ma inchid in mine, ma departez de oameni, dar in singuratatea trista in care ma inchid imi regasesc forta . Si credinta. Si speranta. Ma regasesc si apoi continuu sa lupt . Continuu sa ma zbat fiindca stiu ca va merita. Candva. Si acest gand ma insoteste pe parcursul drumului meu si nu-mi da drumul indiferent de oprelisti. 
Asa ca , dragii mei, chiar daca treceti prin anumite momente care par sa va ingenuncheze , amintiti-va ca sunteti puternici si ca puteti duce lupta pana la capat. Este in regula sa te ratacesti, sa te abati de la drum, dar nu este in regula sa abandonezi. Orice ar fi, gandeste ca nu poti fi doborat, nu poti fi invins. Gandeste ca un invingator, chiar daca simti ca nu te mai poti ridica. Undeva, vei gasi acel ceva de care sa te agati pentru a te ridica, motivatia necesara pentru a continua. Important este sa nu cedezi. Important este sa rezisti. 

6 comentarii:

  1. Important este sa ai puterea sa te ridici atunci simti ca nu mai ai putere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Impresionata de blogul tau, am cv zile de cind il rasfoiesc.. imi place enorm.. mult succes in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere.. o meriti!! nu-mi pot lua ochii de la el.. il ador.. te aspept si pe la mine..(blush) o zi cit mai faina...

    RăspundețiȘtergere