duminică, 17 noiembrie 2013

Intelege...


Înțelege că orice s-ar întâmpla viața continuă să meargă. 

Înțelege că după fiecare zi vine noaptea și după fiecare durere, liniștea. 
Înțelege că nu ești singur și că oricând ai nevoie de ajutor este suficient să ști cum și când să-l ceri. 
Înțelege că iubirea este tot ce ai nevoie ca viața ta să fie pe deplin fericită și că sufletul ca să cunoască împlinirea are nevoie de iertare și generozitate. 
Înțelege că durerea ta poate fi și durerea altora și că iertarea poate șterge orice urmă de resentiment din sufletul tău. 
Înțelege că ai pentru ce să fii recunoscător, ai pentru ce să spui „ mulțumesc ”, ai pentru ce să speri și să trăiești. 
Înțelege că fiecare parte din tine se schimbă în timp dar numai tu poți alege modul în care aceasta se poate reflecta în tine. 
Înțelege că ai nevoie de Dumnezeu în viața și în inima ta și că orice lucru îl poți duce la final cu ajutorul lui. Înțelege că în ciuda certurilor și a înțelegerilor de care ai parte , viața este frumoasă și plăcută, și că orice se poate îndepărta cu iubire simplă și necondiționată. 
Înțelege că ceea ce ai este o binecuvântare și primește-o în tine. 
Înțelege că fiecare rază de soare este menită să ne reamintească că îl avem pe Dumnezeu printre noi și că el este oricând pregătit să ne primească rugămințile și dorințele. 
Înțelege că viața se manifestă doar prin iubire și prin profunzimea sentimentelor tale, nu te sfii să iubești, să ierți, să dăruiești, să zâmbești, să ajuți pe cei care au nevoie de puțină mângâiere. Înțelege că timpul se scurge cu nepăsare, iar „mâine ” nu este promis niciunuia dintre noi. Înțelege că momentul prezent este tot ce avem și tot ce ne trebuie în călătoria noastră numită „viață ”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu