luni, 26 august 2013

Întotdeauna


Întotdeauna va exista iubire pentru cei care vor să o primească și să o dăruiască la rândul lor. Întotdeauna va exista speranță pentru cei care nu se tem de provocări și necunoscut. Întotdeauna va exista magie pentru cei cu sufletele pline de sensibilitate și frumos, pentru cei care reușesc să văd dincolo de înveliș , pentru cei care nu se îndoiesc de forța și curajul lor .Întotdeauna va exista ziua de astăzi și momentul prezent pentru cei care reușesc să se bucure de fiecare lucru mărunt și să întâmpine totul cu optimism și credință. Întotdeauna va exista sentimente sincere și lucruri minunate pentru cei care se vor teme să trăiască momentul prezent și să privească înspre ziua de mâine cu speranță , iubire și blândețe. Întotdeauna va exista o cale pentru cei rătăciți dar încrezători, întotdeauna un loc ferit și cald de intemperii pentru cei năpăstuiți , pentru cei în căutare de adevăr și cunoaștere, pentru cei bogați spirituali. Întotdeauna va exista plenitudine și fericire pentru care vor reuși să dărâme propriile limitări, bariere și să se ridice curajoși împotriva resentimentelor și a regretelor. Și întotdeauna , dar ÎNTOTDEAUNA va exista o a doua șansă. Ai răbdare ! Ai curaj ! Rezistă ! Și nu va fii în van . 

2 comentarii:

  1. Adevarat, totdeauna va exista iubire, sinceritate, speranta, plenitudine, de toate vor exista in acest univers.Sa ne amintim totusi, din cand in cand, ca toate au din pacate si amarul revers.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din fericire doar aceste sperante ne mai tin , toate acele sentimente exista , undeva ascunse , si asa cum ai zis,nimic nu va fi degeaba , toate la timpul lor,doar ca trebuie sa ne mai batem cap in cap cu impulsivitatea atunci cand nu le avem ...

    RăspundețiȘtergere