duminică, 24 martie 2013

A doua leapșă și more about me1. Numeşte şi mulţumeşte persoanei blogului care ţi-a dat premiul.

  Mulțumesc Naivului în primul rând pentru surpriza frumoasă pe care mi-a făcut-o , iar mai apoi pentru postările minunate cu care ne răsfață și ne înseninează fiecare zi :) Îl puteți găsi și pe pagina de facebook aici
Naivul :)

2. Scrie 11 lucruri despre tine, că dacă tot ne-am împrietenit prin intermediul blogului, trebuie să ne ştim mai bine, nu?

1. Îmi place să mă trezesc dimineața devreme,ador să privesc minute în șir spectacolul magic al răsăritului. Întotdeauna mă binedispune :)
2. Îmi place să citesc orice îmi pică în mână, de la reviste, la cărți sau bloguri.
3. Iubesc weekend-urile, poate și  datorită faptului că am un program haotic în timpul săptămânii. Iubesc să petrec timp cu familia, prietenii, să mă răsfăț, să mă relaxez, să fac aproape tot ce  îmi trece prin cap :))
4. Sunt o fire energică, explozivă, romantică, mă topesc după filmele și cărțile de dragoste, mai nou îmi place să încerc lucruri noi , interesante.
5. Îmi place muntele, aerul curat , rece și binefăcător ce pare că te trezește la viață.
6. Îmi place să petrec timp cu oameni de la care am ce învăța, oameni frumoși la suflet, oameni care îți dau încredere și speranță , oameni optimiști.
7. Iubesc dulciurile și mâncarea bună și îmi place să gătesc. Întotdeauna mă liniștește să gătesc și să fredonez prost cântecele preferate :))
8. Întotdeauna încerc să gândesc pozitiv și să văd partea frumoasă a lucrurilor. Mă ajută să am un stil de viață revigorant și să nu mă stresez din orice.
9. Îmi place sentimentul pe care ți-l dă o alergare sănătoasă , dimineața devreme sau seara târziu, alungă toate grijile de peste zi și este un adevărat somnifer.
10. Sunt o visătoare, am multe planuri în minte și chiar dacă puține s-au concretizat până acum am încredere că voi reuși să le bifez în curând și pe celelalte.
11. Îmi place să călătoresc, iar atunci când simt nevoia de libertate și evadare nu stau pe gânduri nici o secundă. Rucsacul este cel mai bun prieten al meu în acele momente . Bine, și laptopul bineînțeles, suntem prieteni nedespărțiți :))

3. Răspunde la întrebările adresate de cel care te-a nominalizat şi formulează un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi :

Întrebări... 

1. Cum deosebești un om bun de unul care pretinde că este bun?

Nu am darul sau talentul de a citi în sufletele oamenilor, îmi place să cred că fiecare persoană este bună în felul său.

2. Cât de des citești o carte?

Cât de des am oportunitatea. Dacă ar fi după mine m-aș încuia într-o bibliotecă imensă și nu aș mai ieși deloc :))

3. Care sunt lucrurile pentru care ai plăti oricât?

Lucrurile cu adevărat importante sunt de neprețuit, bănuiesc că dacă ar avea un preț atunci îndrăznesc să spun că pentru sănătate aș plăti oricât, mai ales pentru sănătatea celor pe care îi iubesc.

4. Dacă cineva ar scrie un blog despre tine, ce ți-ar plăcea să scrie?

Cu toții am fi flatați dacă cineva ar scrie despre noi numai lucruri frumoase, dar nu întotdeauna este posibil.

5. Culoarea preferată îți trădează personalitatea?

Nu am o culoare preferată, îmi plac toate și le port pe toate :)) Clar, culorile îmi reflectă întru totul personalitatea.

6. Ce gen de emisiuni te atrag la Tv?

Cele culinare îndeosebi.

7. Ai alege un oraș aglomerat sau un sat liniștit?

Depinde . Uneori mi-ar place să fiu înconjurată de liniște și armonie, dar sunt momente în care nu aș rezista fără agitație. Am avut norocul să mă nasc în provincie și să locuiesc în București în prezent, iar în momentele în care vreau să mă adun, să mă calmez mă retrag acasă :)

8. Ce ți-ai propus să înveți anul acesta?

O limbă străină. Oricare. Poate chiar italiană sau spaniolă, pentru atunci când voi merge în concediu într-una din aceste superbe țări.

9. Ce regreți cel mai mult?

Am regretat multe lucruri în viața, asta până am învățat că regretul nu este decât un sentiment copleșitor care nu te ajută să avansezi. Acum nu mai regret nimic, sunt dispusă să le numesc lecții de viață și le iau ca atare.

10. Ceai sau cafea?

Câteodată ceai, câteodată cafea. Câteodată nici unul. Sunt un om al constrastelor :))

11. Întrebarea pe care ți-o pui cel mai des este...?

Când ? Probabil este întrebarea cea mai uzată de mintea mea lipsită de răbdare. Totul la mine se desfășoară în ritm alert.

Întrebările mele pentru alții :))


1.Primul lucru care iti trece prin minte
2. 3 lucruri care te scot din minti
3.3 lucruri care te calmeaza
4. Ultima carte citita.
5. Ultimul film vazut.
6. Descrie-te in cateva cuvinte.
7. Blogul cel mai des vizitat de tine.
8. Crezi in dragostea adevarata ?
9. Tara / Orasul in care ti-ar placea sa mergi .
10. Ce te motiveaza sa scrii pe blog ?
11. Cum ai descrie viata intr-un singur cuvant ?

4. Nominalizează 9 blogări pe care ii admiri şi care au mai puţin de 200 de followers şi premiază-i .

Uff, asta e cea mai ușoară întrebare :)) Urmăresc cu interes :

Love is life   
Zgomotul gândului                
Miss you forever      
Eu sunt femeie             
Melania                    
Paolla love         
Ioana Alexandra
Nimicuri
Cafeaua de dimineata

 


Un comentariu: