sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Cand sa renunti...


Când ceva nu-ţi mai face plăcere, cred că este momentul să mergi mai departe. Viaţa e prea scurtă ca să fie nefericită. Dacă te trezeşti stresat şi nefericit, înseamnă că viaţa ta este greşită.
Daca iti vine greu sa zambesti, sa te bucuri de lucrurile marunte care te inconjoara , sa dansezi fara muzica, sa fredonezi melodia preferata in timp ce faci curat , gatesti sau conduci, daca iti vine greu sa faci toate chestiile inutile dar dragute pe care odata le faceai este timpul sa te opresti. Trebuie sa-ti dai seama ce anume faci gresit, ce s-a intamplat, care sunt lucrurile care nu iti aduc multumire. Poate vrei un alt job, sau vrei sa calatoresti. Poate vrei sa mai faci o facultate sau sa inveti o limba straina. Nu te descuraja. Indrazneste. Renunta la tot ce-ti intuneca viata si sufletul, la toate retinerile , la toate gandurile negre, la toate lucrutile marunte care te impiedica sa fii fericita. Nu avem foarte mult timp si nici foarte multe sanse. Trasatura noastra de a amana lucrurile in favoarea altora este binecunoscuta, insa nu este una dintre cele mai bune calitati. Nu trebuie sa amanam nimic din ce ne face fericiti sau multumiti. Trebuie sa luptam, sa nu tinem cont de intrigi sau de oameni care ne spun sa renuntam , trebuie sa mergem mai departe, sa ne indeplinim vise, sa traim cele mai frumoase povesti, sa avem o viata implinita si fericita.

4 comentarii:

  1. Bună dimineața !
    Este ora 04:08 si nu mai pot dormi,chiar daca am adormit la ora 01:00 si neavand somn am intrat pe net si din întamplare am dat peste acest blog minunat si apreciez tot ce scrieți...

    Oare cați dintre noi au tăria de a renunța la tot ce nu ne face plăcere,la ce nu ne face fericiti ?

    RăspundețiȘtergere