duminică, 11 noiembrie 2012

Just time


Timpul. Doar el ofera mangaiere sufletelor ranite. Doar el sterge din inimi amintirea unor false iubiri, lasand sa infloreasca speranta dragostei adevarate.
Timpul este un aducator de pace si armonie. Culege ce ai semanat, iti inapoiaza tot ce ai daruit fara sa astepti nimic in schimb. Sufla racoritor peste ranile sangerande ale trecutului, si daruiste fericire celor ce stiu sa astepte, celor ce cred, celor care nu renunta niciodata. Timpul, fredoneaza melodia vietii noastre aducandu-ne pe fiecare pe ringul vietii, asteptand sa ne potrivim odata cu el pasii. Asteapta , tacut si impaciutor ca sa ne dam seama de anumite lucruri, sa invatam anumite lectii, sa ne maturizam, sa privim cu alti ochi viitorul. Ne rasplateste cu dragoste si bunatate, cu zile fericite, cu oameni iubitori, cu momente frumoase.
Timpul. Magie. Un lucru atat de frumos dar atat de complicat. Un lucru atat de divers dar atat de valoros. Uneori il masuram doar in cuvinte, alteori doar in clipe si in imbratisari. Uneori, pare ca trece atat de incet incat iti da o stare de neliniste, alteori parca tocmai a zburat pe langa tine si nu a ramas decat o idee si un curent placut ce ti-a srabatut intreg corpul.
Nu am o definitie clara pentru timp. Si nici nu ii pot da o definitie corecta. Poate fiindca timpul este un buchet de definitii, o multime de ecuatii, o mare de necunoscute. Sau poate ca pentru fiecare , timpul are definitia lui proprie si personala. Nu stiu decat ca pentru mine, timpul este o mangaiere, uneori dulce, alteori amaruie, dar o mangaiere totusi. El stie a atinge suflete ranite, inimi frante, lacrimi desarte, cuvinte nespuse. El stie a le canta, a le dansa, a le da aripi. Timpul le stinge pe toate ca mai apoi sa le aprinda intr-un foc de artificii superb. Si numai atunci cand vei simtii acel foc, acea lumina, acea scanteie in trupul si sufletul tau, atunci vei cunoaste adevarata lui magie. Atunci ii vei cunoaste povestea si iti vei da seama ca povestea lui este si povestea ta. Sunteti una si aceeasi poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu