duminică, 15 aprilie 2012

Intr-o zi vei fi atat de fericita incat iti va fi rusine de toata tristetea de acum. Daca dai la o parte toate straturile de neincredere adunate ca niste nori de furtuna deasupra ta, iti vei da seama ca, de fapt, cerul a fost mereu acolo...



Ca orice fata, am avut perioade in care am asteptat sa apara in viata mea o iubire. Diferita de toate celelalte, speciala , parfumata, profunda.. O iubire care sa-mi coloreze viata in armonie, liniste si fericire, o iubire pura , cinstita, simpla. O iubire care sa-mi imbrace zilele, noptile, lunile, anii de singuratate cu bucurie, cu implinire, cu zambete. Mi-am aprins in suflet speranta si am lasat lumina ei sa-mi ghideze pasii. A trecut ceva timp de atunci, nu am gasit ce cautam sau poate ca ea nu m-a gasit pe mine. Dar, in ciuda tuturor asteptarilor, inima continua sa spere si flacara sperantei continua sa arda. Si parca asteptarea nu mi se mai pare atat de grea cand ma gandesc la iubirea visata, de atata amar de vreme. Si nici ecoul singuratatii nu mai are putere sa-mi strige numele cand eu am pe buze numele iubirii.

2 comentarii:

  1. Cine spera imbratiseaza succesul.Daca iti vei dori intradevar un print pe cal alb el iti va bate la usa,dar sa nu uitam dragostea adevarata nu vine cind vrea ea,e nevoie de dorinta si speranta ta.Succes,intra si pe la mine,astept vre-o parere.Eu am impresia ca am gasit acea -iubire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-i al tau e pus deoparte. Mi se zice si mie, inca din liceu. :)

    RăspundețiȘtergere